
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Lamb burgers
-
fine burghul (see Tips)70 g
-
water for soaking
-
lemon zest only, no white pith1
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
eschalots (approx. 80 g)2
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
lamb mince500 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Harissa yoghurt dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
salt½ tsp
Cooking and assembly
-
oil for brushing
-
round bread rolls cut into halves lengthways and toasted6
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
441.9 kcal /
1855.9 kJ
Πρωτεΐνη
27.5 g
Λιπαρά
16.4 g
Υδατάνθρακες
43.5 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Νάτριο
1041.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPlaited pork pie
40 λεπτ.
Crispy sticky sesame chicken
45 λεπτ.
Hoisin pork bowl
45 λεπτ.
Creamy honey mustard chicken
1ωρ.
Delish pesto nuggets
40 λεπτ.
Meatballs in tomato sauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 λεπτ.
Beef and cashew nut yellow curry
25 λεπτ.
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 λεπτ.
Everyone's favourite chicken curry
40 λεπτ.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.