
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
Manti dough
-
baker's flour plus extra for dusting250 g
-
baker's flour250 g
-
egg1
-
water125 g
Wagyu beef and sauce
-
beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)100 g
-
Aleppo pepper plus extra to serve (see Tips)1 pinch
-
garlic cloves2
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
salt1 tsp
-
water for boiling
-
unsalted butter20 g
-
Turkish sausage (sucuk) cut into pieces (see Tips)100 g
-
frozen peas100 g
-
cocktail pickled onions100 g
-
capsicum paste (see Tips)50 g
-
fresh mint leaves10
-
Aleppo pepper to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
462.4 kcal /
1942.1 kJ
Πρωτεΐνη
22.1 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
52.3 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.8 g
Νάτριο
1519.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Shane Delia's Spice Journey
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30min
Pad kra pow
45min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45min
Chicken in yoghurt
30min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Chicken Pizzaiola
50min
Bolognaise sauce for two
20min
Hunters' stew
1h