Συσκευές & Αξεσουάρ
Chinese pork with vegetables
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pork fillet cut into strips (5 mm x 1 cm x 5 cm)600 g
-
soy sauce50 g
-
dried rice noodles300 g
-
vegetable oil50 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger grated1 tsp
-
red onion cut into wedges150 g
-
red capsicum cut into strips (5 mm x 5 cm)150 g
-
carrot cut into strips (5 mm x 5 cm)150 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
water1280 g
-
oyster sauce70 g
-
brown sugar1 tsp
-
snow peas trimmed100 g
-
baby bok choy roughly chopped150 g
-
salt1 tsp
-
fresh long red chilli sliced diagonally1
-
roasted unsalted cashew nuts2 tbsp
-
spring onions/shallots sliced diagonally2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1444.2 mg
Πρωτεΐνη
31.7 g
Θερμίδες
2041 kJ /
486 kcal
Λιπαρά
11.3 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Υδατάνθρακες
60.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
The Basic Cookbook
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHigh protein chicken parmi hot pocket
1 Std. 15 Min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 Std. 30 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Moroccan chicken with couscous
1 Std. 5 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Creole jambalaya
1 Std.
Thai red chicken curry and rice
40 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min