Spaghettoni à la carbonara

Spaghettoni à la carbonara

4.1 220 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • 120 g de pecorino coupé en cubes de 2 cm de côté
    120 g de parmesan, coupé en cubes de 2 cm de côté
  • 4 œufs
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1500 g d'eau
  • 1 c. à café bombée de gros sel
  • 350 g de pâtes sèches type spaghettoni ou spaghetti
  • 150 g de charcuterie italienne à base de joue de porc, type guanciale
    150 g de pancetta, en fines tranches
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive

Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 23 g
Θερμίδες 1798 kJ / 430 kcal
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 39 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων