
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Duck breast à l`orange
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
duck breasts (approx. 250-350 g, 3 cm thickness), skin on and scored2
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
oranges zest and juice of 1 orange, 1 orange cut into 6 slices2
-
garlic cloves crushed2
-
eschalot cut into quarters1
-
fresh thyme2 sprigs
-
black peppercorns½ tsp
Orange zabaglione and serving
-
Vegetable stock paste¼ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
ground cayenne pepper1 pinches
-
egg yolks3
-
salt to taste
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
70.8 mg
Πρωτεΐνη
51.3 g
Θερμίδες
6176.3 kJ /
1470.6 kcal
Λιπαρά
137.2 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
42 g
Υδατάνθρακες
11.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous Vide for Two
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChooky rice
45 λεπτ.
Moroccan lamb with couscous
1ωρ. 50 λεπτ.
Coq au vin blanc with mashed potato
1ωρ. 50 λεπτ.
Family chicken galette
1ωρ. 55 λεπτ.
Quick gyros with tzatziki
30 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Lamb and fennel ragu
4ωρ. 35 λεπτ.
Filo chicken pie
45 λεπτ.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Korean beef bulgogi (TM6)
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Five spice chicken with asparagus and pea salad (MEATER®)
2ωρ. 10 λεπτ.