
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Duck breast à l`orange
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
duck breasts (approx. 250-350 g, 3 cm thickness), skin on and scored2
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
oranges zest and juice of 1 orange, 1 orange cut into 6 slices2
-
garlic cloves crushed2
-
eschalot cut into quarters1
-
fresh thyme2 sprigs
-
black peppercorns½ tsp
Orange zabaglione and serving
-
Vegetable stock paste¼ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
ground cayenne pepper1 pinches
-
egg yolks3
-
salt to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1470.6 kcal /
6176.3 kJ
Πρωτεΐνη
51.3 g
Λιπαρά
137.2 g
Υδατάνθρακες
11.1 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
42 g
Νάτριο
70.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous Vide for Two
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMoroccan chicken tagine with pearl couscous
35 λεπτ.
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25ωρ. 35 λεπτ.
Lamb saag
1ωρ. 30 λεπτ.
Krispy fried chicken
25 λεπτ.
Beef and mushroom hot pot
2ωρ.
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4ωρ. 25 λεπτ.
Pork belly with spring onions
1ωρ. 10 λεπτ.
Balinese Betutu chicken
5ωρ. 35 λεπτ.
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1ωρ. 10 λεπτ.
Ginger chicken wings
40 λεπτ.
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 λεπτ.
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 λεπτ.