
Συσκευές & Αξεσουάρ
Keftedes (meatballs)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
onion cut into quarters140 g
-
potato peeled and cut into pieces (2-3 cm)700 g
-
eggs3
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
vinegar3 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dried mint (optional)1 tsp
-
breadcrumbs50 g
-
mince of choice (pork, chicken or beef)1000 g
-
oil to fry
-
lemon cut into wedges, to serve
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
470.2 kcal /
1967.3 kJ
Πρωτεΐνη
26.3 g
Λιπαρά
30.4 g
Υδατάνθρακες
21.6 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.5 g
Νάτριο
392.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40min
High protein chicken parmi hot pocket
1h 15min
Lemon roast chicken
1h 35min
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Pizza pockets
1h 50min
Curried chicken salad wraps
50min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Bhuna gosht
1h 20min
Moroccan lamb with pilaf
5h 40min
Beef Rendang
1h 35min
Shredded Lamb ragù
1h 25min