
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Barbecue butter
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves½ tsp
-
eschalot20 g
-
sun-dried tomatoes in oil, drained20 g
-
salt to season1 pinch
-
ground black pepper to season1 pinch
-
unsalted butter softened and cut into pieces50 g
-
liquid smoke seasoning (see Tips)½ tsp
Pork fillet wrapped in prosciutto
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
prosciutto100 g
-
pork fillet250 - 300 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
basil pesto (see Tips)70 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
705.4 kcal /
2962.6 kJ
Πρωτεΐνη
54.5 g
Λιπαρά
50.9 g
Υδατάνθρακες
6.6 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.5 g
Νάτριο
2348.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous Vide for Two
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKorean barbecue chicken with rice
45 λεπτ.
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3ωρ. 15 λεπτ.
Sri Lankan red beef curry with rice
1ωρ. 40 λεπτ.
Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5ωρ. 15 λεπτ.
Coq au vin blanc with mashed potato
1ωρ. 50 λεπτ.
Low carb gluten free lamb lasagne
1ωρ. 40 λεπτ.
Beef stew with buttermilk dumplings
1ωρ. 40 λεπτ.
Beef rendang
6ωρ. 20 λεπτ.
Apricot Chicken
35 λεπτ.
Lamb saag
1ωρ. 30 λεπτ.
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50 λεπτ.