Συσκευές & Αξεσουάρ
Rare beef steak with herb garlic butter
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter softened50 g
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
dried bay leaves2
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
450.8 mg
Πρωτεΐνη
45.5 g
Θερμίδες
2318.1 kJ /
551.9 kcal
Λιπαρά
40.7 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.8 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Sous Vide for Two
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNyonya curry chicken bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1ωρ. 10 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3ωρ. 35 λεπτ.
Pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 λεπτ.
Hunter's lemon chicken rissoles
1ωρ.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 λεπτ.
Pineapple and orange glazed ham
2ωρ.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2ωρ. 20 λεπτ.
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1ωρ. 20 λεπτ.
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2ωρ. 30 λεπτ.