
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rare beef steak with herb garlic butter
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter softened50 g
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
dried bay leaves2
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
450.8 mg
Πρωτεΐνη
45.5 g
Θερμίδες
2318.1 kJ /
551.9 kcal
Λιπαρά
40.7 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.8 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous Vide for Two
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChooky rice
45min
Moroccan lamb with couscous
1h 50min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Family chicken galette
1h 55min
Quick gyros with tzatziki
30min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Filo chicken pie
45min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Five spice chicken with asparagus and pea salad (MEATER®)
2h 10min