
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rare beef steak with herb garlic butter
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter softened50 g
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
dried bay leaves2
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
551.9 kcal /
2318.1 kJ
Πρωτεΐνη
45.5 g
Λιπαρά
40.7 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.8 g
Νάτριο
450.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous Vide for Two
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKorean barbecue chicken with rice
45 dk
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3sa 15 dk
Sri Lankan red beef curry with rice
1sa 40 dk
Roast beef with Yorkshires and gravy
3sa 15 dk
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5sa 15 dk
Coq au vin blanc with mashed potato
1sa 50 dk
Low carb gluten free lamb lasagne
1sa 40 dk
Beef stew with buttermilk dumplings
1sa 40 dk
Beef rendang
6sa 20 dk
Apricot Chicken
35 dk
Lamb saag
1sa 30 dk
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50 dk