
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sweet and sour prawns
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 portions
Υλικά
-
water plus extra to submerge bags and approx. 110 g for sauce1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
capsicum cut into thin slices (2 mm x 5 cm)40 g
-
medium raw prawns peeled and deveined (approx. 180 g - see Tips)12
-
salt¼ tsp
-
sugar½ tsp
-
fresh pineapple cored and cut in pieces (2 cm)170 g
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh long red chilli deseeded if preferred¼
-
brown sugar20 g
-
rice wine vinegar20 g
-
soy sauce30 g
-
cornflour5 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
207.7 kcal /
872.2 kJ
Πρωτεΐνη
25.4 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
21.8 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
1665.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous Vide for Two
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed coconut and prawn soup
30min
Superfood salmon salad
1h 5min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35min
Beer batter fish
40min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45min
Linguine marinara
30min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25h
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1h