Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon with fennel and apple salad
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
olive oil plus an extra 2 teaspoons10 g
-
fresh dill leaves only2 sprig
-
freshly squeezed lemon juice plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)20 g
-
skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)2
-
ground black pepper to season
-
lemon zest only, no white pith½
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
salted butter20 g
-
fennel cut into halves, then cut into thin slices100 g
-
red onion cut into halves, then cut into thin slices40 g
-
apple cut into quarters, then cut into thin slices½
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1315.8 mg
Πρωτεΐνη
35 g
Θερμίδες
2223.5 kJ /
529.4 kcal
Λιπαρά
38.8 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.6 g
Υδατάνθρακες
8.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Sous Vide for Two
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBalti coconut fish curry
50 λεπτ.
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1ωρ. 45 λεπτ.
Gruyère salmon patties with salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Mussels in turmeric and ginger broth
20 λεπτ.
Curry laksa
45 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 λεπτ.
Whitebait fritters
35 λεπτ.
Salmon niçoise salad
35 λεπτ.
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1ωρ. 30 λεπτ.
Prawn and mushroom crepes
50 λεπτ.
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 λεπτ.