
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon with fennel and apple salad
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
olive oil plus an extra 2 teaspoons10 g
-
fresh dill leaves only2 sprig
-
freshly squeezed lemon juice plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)20 g
-
skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)2
-
ground black pepper to season
-
lemon zest only, no white pith½
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
salted butter20 g
-
fennel cut into halves, then cut into thin slices100 g
-
red onion cut into halves, then cut into thin slices40 g
-
apple cut into quarters, then cut into thin slices½
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
529.4 kcal /
2223.5 kJ
Πρωτεΐνη
35 g
Λιπαρά
38.8 g
Υδατάνθρακες
8.9 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.6 g
Νάτριο
1315.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous Vide for Two
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn noodle curry
10 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Thai-style fish cakes
30 Min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Simple steamed salmon
30 Min
Garlic prawns
25 Min
Smoked honey and dill salmon
1 Std. 5 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min