Pierna de cordero asada con vino tinto y romero (MEATER)

Pierna de cordero asada con vino tinto y romero (MEATER)

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
6 raciones

Υλικά

  • pierna de cordero deshuesada grande (1500-2000 g)
    1
  • de sal
    1 - 2 cucharaditas
  • de pimienta negra molida
    5 - 6 pellizcos
  • de romero fresco (solo las hojas)
    7 ramitas
  • de vinagre balsámico
    80 g
  • de vino tinto
    250 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    60 g
  • de cebolla roja en trozos
    70 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 719 kcal / 3012 kJ
Πρωτεΐνη 45.3 g
Λιπαρά 55.2 g
Υδατάνθρακες 4.3 g
Φυτικές ίνες 0.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων