Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro

Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro

3.7 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 34ωρ.
15 raciones

Υλικά

  • de carne de conejo en trozos sin hueso (aprox. 2 cm)
    500 g
  • de higaditos de pollo
    100 g
  • de brandy
    100 g
  • de oporto
    100 g
  • de carne picada de cerdo
    200 g
  • de tocino fresco en dados de 1 cm
    200 g
  • huevos
    4
  • de sal
    1 ½ cucharaditas
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de tomillo seco
    1 pellizco
  • de romero seco
    1 pellizco
  • dientes de ajo negro en dados de 0,5 cm
    4
  • de beicon ahumado en lonchas finas sin corteza
    250 g
  • ciruelas pasas sin hueso
    20 - 24
  • de agua
    1200 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 285 kcal / 1192 kJ
Πρωτεΐνη 17.8 g
Λιπαρά 21.5 g
Υδατάνθρακες 4.2 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.4 g
Νάτριο 584 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων