Parowane warzywa z parmezanowym dipem

Parowane warzywa z parmezanowym dipem

4.3 53 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 60 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 1 ząbek czosnku
  • 250 g serka kremowego podzielonego na kawałki
  • 20 g jogurtu naturalnego
  • 600 g wody
  • 200 g marchewki pokrojonej w 0,5 cm plastry
  • 200 g różyczek kalafiora pokrojonych na 2,5 cm kawałki
  • 200 g różyczek brokułu pokrojonych na 2,5 cm kawałki
  • 1 pęczek zielonych szparagów bez twardych końców (ok. 330 g)
  • kostki lodu
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki cukru

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 298.3 kcal / 1248.7 kJ
Πρωτεΐνη 18.5 g
Λιπαρά 20.5 g
Υδατάνθρακες 15.9 g
Φυτικές ίνες 5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.1 g
Νάτριο 772.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων