Parowane warzywa z parmezanowym dipem

Parowane warzywa z parmezanowym dipem

4.3 50 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    60 g
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    10 g
  • ząbek czosnku
    1
  • serka kremowego podzielonego na kawałki
    250 g
  • jogurtu naturalnego
    20 g
  • wody
    600 g
  • marchewki pokrojonej w 0,5 cm plastry
    200 g
  • różyczek kalafiora pokrojonych na 2,5 cm kawałki
    200 g
  • różyczek brokułu pokrojonych na 2,5 cm kawałki
    200 g
  • zielonych szparagów bez twardych końców (ok. 330 g)
    1 pęczek
  • kostki lodu
  • soli
    ½ łyżeczki
  • cukru
    ½ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 298.3 kcal / 1248.7 kJ
Πρωτεΐνη 18.5 g
Λιπαρά 20.5 g
Υδατάνθρακες 15.9 g
Φυτικές ίνες 5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.1 g
Νάτριο 772.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων