Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb and fennel ragu
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
brown onion cut into quarters140 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil50 g
-
boneless lamb shoulder cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
red wine100 g
-
anchovy fillets6
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fennel seeds lightly crushed1 tbsp
-
canned chopped tomatoes300 g
-
tomato paste25 g
-
dried rosemary1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
shaved Parmesan cheese50 g
-
fresh basil leaves only1 - 2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
758.6 mg
Πρωτεΐνη
49 g
Θερμίδες
2306.9 kJ /
549.3 kcal
Λιπαρά
34.8 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.1 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Slow Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGua bao (braised pork belly in bao buns)
2ωρ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Gozleme
1ωρ. 40 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Zucchini cheddar slice
45 λεπτ.
Poached chicken with liquid stock
25 λεπτ.
High protein chicken parmi hot pocket
1ωρ. 15 λεπτ.
Pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Lamb spezzatino
1ωρ. 45 λεπτ.
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8ωρ. 50 λεπτ.
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 λεπτ.
Sri Lankan red beef curry
1ωρ. 40 λεπτ.