Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb and fennel ragu
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
brown onion cut into quarters140 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil50 g
-
boneless lamb shoulder cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
red wine100 g
-
anchovy fillets6
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fennel seeds lightly crushed1 tbsp
-
canned chopped tomatoes300 g
-
tomato paste25 g
-
dried rosemary1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
shaved Parmesan cheese50 g
-
fresh basil leaves only1 - 2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
758.6 mg
Πρωτεΐνη
49 g
Θερμίδες
2306.9 kJ /
549.3 kcal
Λιπαρά
34.8 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.1 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Slow Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet and spicy beef short ribs with polenta
4ωρ. 25 λεπτ.
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3ωρ. 15 λεπτ.
Flank steak with horseradish cream sauce
4ωρ. 20 λεπτ.
Mexican pulled pork
28ωρ. 10 λεπτ.
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 λεπτ.
Meatloaf with mushroom sauce
1ωρ. 15 λεπτ.
Steak tartare
10 λεπτ.
Beef Burgundy
1ωρ. 45 λεπτ.
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4ωρ.
Cabbage rolls
1ωρ. 50 λεπτ.
"Moussaka" bowl
45 λεπτ.
Risotto bolognese
45 λεπτ.