Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef cheek Bourguignon
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
cocktail onions drained150 g
-
salt¼ tsp
-
beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)2
-
red wine120 g
-
plain flour15 g
-
Meat stock paste (see Tips)15 g
-
tomato paste25 g
-
fresh button mushrooms cut into halves120 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves100 g
-
carrots cut into slices (approx. 2.5 cm)200 g
-
dried bay leaves2
-
water130 g
-
fresh flat-leaf parsley chopped, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
796.8 mg
Πρωτεΐνη
45 g
Θερμίδες
2089.2 kJ /
497.4 kcal
Λιπαρά
27.2 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.3 g
Υδατάνθρακες
12 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Slow Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Burgundy
1ωρ. 45 λεπτ.
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4ωρ.
Cabbage rolls
1ωρ. 50 λεπτ.
"Moussaka" bowl
45 λεπτ.
Risotto bolognese
45 λεπτ.
Udon with chicken and mushrooms
50 λεπτ.
Toad in the hole
25ωρ. 25 λεπτ.
Chicken with almonds
45 λεπτ.
Char siu pork bao
2ωρ. 10 λεπτ.
Beef, ale and dumpling stew
2ωρ. 55 λεπτ.
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 λεπτ.
Chicken Caprese pasta salad
25 λεπτ.