
Συσκευές & Αξεσουάρ
Silverbeet dahl
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried yellow split peas300 g
-
boiling water for soaking
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into halves1
-
ghee45 g
-
brown onion cut into wedges (approx. 4 cm)200 g
-
fresh curry leaves10
-
cardamom pods crushed2
-
tandoori paste (see Tips)110 g
-
garam masala (see Tips)½ tbsp
-
ground turmeric½ tsp
-
curry powder2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water400 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fresh silverbeet (approx. 320 g), stems removed and leaves finely shredded1 bunch
-
salt to taste
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
cooked rice (see Tips)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1455.4 mg
Πρωτεΐνη
24.4 g
Θερμίδες
2399.8 kJ /
571.4 kcal
Λιπαρά
15.8 g
Φυτικές ίνες
17.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Υδατάνθρακες
73.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPalak paneer
1ωρ. 15 λεπτ.
Mushroom quinotto
30 λεπτ.
Fatayer with cheese and mint
2ωρ. 15 λεπτ.
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 λεπτ.
Sticky Sriracha tofu bowl
45 λεπτ.
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan bolognese
50 λεπτ.
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.