
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sweet and sour pork ribs
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
fresh ginger peeled (see Tips)10 g
-
eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)200 g
-
oil20 g
-
pork spare ribs cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)500 - 600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)30 g
-
vinegar50 g
-
raw sugar20 g
-
sesame seeds toasted, for garnishing1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 2 portions
Θερμίδες
1804 kcal /
7578.2 kJ
Πρωτεΐνη
121.8 g
Λιπαρά
133.7 g
Υδατάνθρακες
30 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
46.9 g
Νάτριο
2266 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fakeaway favourites
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40min
High protein chicken parmi hot pocket
1h 15min
Lemon roast chicken
1h 35min
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Pizza pockets
1h 50min
Curried chicken salad wraps
50min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Bhuna gosht
1h 20min
Moroccan lamb with pilaf
5h 40min
Beef Rendang
1h 35min
Shredded Lamb ragù
1h 25min