Συσκευές & Αξεσουάρ
Sweet and sour pork ribs
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
fresh ginger peeled (see Tips)10 g
-
eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)200 g
-
oil20 g
-
pork spare ribs cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)500 - 600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)30 g
-
vinegar50 g
-
raw sugar20 g
-
sesame seeds toasted, for garnishing1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 2 portions
Νάτριο
2266 mg
Πρωτεΐνη
121.8 g
Θερμίδες
7578.2 kJ /
1804 kcal
Λιπαρά
133.7 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
46.9 g
Υδατάνθρακες
30 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Fakeaway favourites
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4h 25min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6h 20min
Korean beef bowl
1h 10min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Chicken korma with cashews
30min
Chicken and pesto risoni
35min
Achari paneer murgh
1h 5min
Not quite nasi goreng
45min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Hainanese chicken and rice
1h 50min