孜然杏鲍菇炒牛肉片

孜然杏鲍菇炒牛肉片

4.5 59 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 洋葱 ,切块
    100 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 20 克
  • 杏鲍菇 ,用刨皮刀刨成薄片
    250 克
  • 牛肉 ,切片或选择肥牛片
    250 克
  • 生抽
    15 克
  • 蚝油
    10 克
  • 料酒
    20 克
  • 孜然粉
    1 茶匙
  • 辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 白芝麻
    1 汤匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 180.3 kcal / 754.3 kJ
Πρωτεΐνη 14.8 g
Λιπαρά 7.8 g
Υδατάνθρακες 13.1 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 403.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων