Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomato-egg soup
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
3 portion
Υλικά
-
vegetable oil10 g
-
tomatoes cut into chunks250 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
397 kJ /
95 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Our Favourites
28 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDanish Split Pea Soup
1 godz.
Leek and Potato Soup
40 min
Minestrone
45 min
Grisons Barley Soup
55 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Mystery Soup
55 min
Creamy Pea Soup
40 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 godz. 20 min
Dairy-free pumpkin soup
30 min