
Συσκευές & Αξεσουάρ
Layered Salmon and Avocado Terrine
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
smoked salmon sliced400 g
-
boiling water120 g
-
gelatine powder (1 x 12 g sachet)2 ½ tsp
-
cream cheese500 g
-
lemons finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving2 ½
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
-
fine sea salt plus ¼ tsp3 pinches
-
ground black pepper5 pinches
-
ripe avocados cut in pieces (approx. 240 g)2
-
garlic powder1 pinch
-
hot smoked salmon flaked100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
340 kcal /
1409 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
937 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCourgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Balsamic Spelt Salad
20 min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 godz. 5 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Steamed Potato Tortilla
45 min
Spanish Tortilla
1 godz.
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 godz. 30 min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1 godz. 45 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.