
Συσκευές & Αξεσουάρ
Layered Salmon and Avocado Terrine
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
smoked salmon sliced400 g
-
boiling water120 g
-
gelatine powder (1 x 12 g sachet)2 ½ tsp
-
cream cheese500 g
-
lemons finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving2 ½
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
-
fine sea salt plus ¼ tsp3 pinches
-
ground black pepper5 pinches
-
ripe avocados cut in pieces (approx. 240 g)2
-
garlic powder1 pinch
-
hot smoked salmon flaked100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
340 kcal /
1409 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
937 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 λεπτ.
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 λεπτ.
Chicken Meatballs with Red Pesto
1ωρ.
Sicilian Prawn Salad
40 λεπτ.
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 λεπτ.
Supreme Plant Poke Bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Meatballs with Romesco Sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Cheese Sticks
55 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
Καμία βαθμολογία
Temaki Sushi
Καμία βαθμολογία
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1ωρ. 20 λεπτ.