Medallones de merluza con remolacha y ensalada de rúcula

Medallones de merluza con remolacha y ensalada de rúcula

3.1 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
2 raciones

Υλικά

  • de aceite de oliva virgen extra (y algo más para el pescado)
    20 g
  • de remolacha cocida en láminas finas (2 mm).
    200 - 250 g
  • de zumo de naranja recién exprimido
    40 g
  • de vinagre de sidra
    10 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    20 g
  • de sal
    3 - 4 pellizcos
  • de agua
    1800 g
  • de zumo de limón recién exprimido
    30 g
  • medallones de merluza (aprox. 100 g c/u) (ver sugerencia)
    4
    4 lomos de rape sin piel ni hueso, (aprox. 100 g c/u)
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de tomillo seco
    4 pellizcos
  • de rúcula
    100 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 397 kcal / 1664 kJ
Πρωτεΐνη 38 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 3.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων