Guiso de pavo cremoso con champiñones (Cocción lenta)

Guiso de pavo cremoso con champiñones (Cocción lenta)

4.3 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
6 raciones

Υλικά

  • de aceite de oliva
    30 g
  • de cebolla en octavos
    200 g
  • de zanahoria en rodajas de 1 cm
    120 - 150 g
  • de tallos de apio en rodajas de 5 mm
    50 - 70 g
  • de vino blanco
    50 g
  • de mostaza de Dijon
    1 ½ cucharaditas
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    2 - 3 pellizcos
  • de caldo de pollo
    750 g
  • de tomillo fresco
    2 - 3 ramitas
  • de carne de pavo, sin huesos ni piel (muslo y contramuslo) en trozos de 4 cm
    800 g
  • de dados de beicon ahumado
    150 g
  • de champiñones frescos en cuartos
    250 g
  • de nata (35% de grasa)
    200 g
  • perejil fresco para espolvorear
  • de maicena
    10 g
  • de mostaza a la antigua
    1 ½ cucharaditas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 574 kcal / 2404 kJ
Πρωτεΐνη 37 g
Λιπαρά 44 g
Υδατάνθρακες 6 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 17 g
Νάτριο 980 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων