
Συσκευές & Αξεσουάρ
臭豆腐肉饼蒸蛋
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
猪肉肉糜150 克
-
盐¼ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
料酒5 克
-
水550 克
-
臭豆腐 ,切块,倒去卤水180 克
-
蛋1 颗
-
葱 ,切末2 支
-
辣椒油1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
400 kcal /
1673.7 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
34.8 g
Υδατάνθρακες
6.6 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
422.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

妈妈的家常菜
12 Συνταγές
Κίνα
Κίνα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων晚餐(芦笋蘑菇炒虾仁、蒜泥茄子、枸杞百合莲子粥)
Καμία βαθμολογία
午餐(沙葱猪肉蒸饺、凉拌秋葵)
Καμία βαθμολογία
晚餐(鸡肉荞麦凉面、番茄鸡蛋汤)
Καμία βαθμολογία
午餐(仔姜牛肉、蒜泥米苋、冬瓜海带蛤蜊汤、燕麦芡实饭)
Καμία βαθμολογία
晚餐(辣椒鸡肉、胡萝卜拌西兰花、山药菌菇汤、杂粮米饭)
Καμία βαθμολογία
午餐(麻辣豆腐、干锅花菜、萝卜牛肉汤、玉米饭)
Καμία βαθμολογία
墨鱼猪肉藕夹
Καμία βαθμολογία
双色鱼蛋汤
40 λεπτ.
宝宝茶碗蒸
30 λεπτ.
丝瓜酿肉
Καμία βαθμολογία
百香果蒸肋排
Καμία βαθμολογία
薄百叶彩椒牛肉卷
Καμία βαθμολογία