Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)

Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)

4.6 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
2 portions

Υλικά

La sauce aigre-douce à la cerise
  • 60 g de sucre en poudre
  • 60 g de vinaigre de vin rouge
  • 300 g de cerises fraîches ou surgelées
  • 200 g de fond de veau
Le magret
  • 1800 g d'eau
  • 1 magret de canard avec la peau

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 687 kcal / 2887 kJ
Πρωτεΐνη 53 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 57.5 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.5 g
Νάτριο 1135 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων