Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow-cooked eggplant pasta sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
olive oil30 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste80 g
-
red wine50 g
-
salt plus extra to season½ tsp
-
eggplant cut into pieces (approx. 2 cm)500 g
-
pitted Kalamata olives2 tbsp
-
water1200 g
-
dried pasta of choice320 g
-
shaved Parmesan cheese to serve
-
fresh basil leaves for garnishing
-
toasted pine nuts20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
386.5 mg
Πρωτεΐνη
14.3 g
Θερμίδες
2056.1 kJ /
491.4 kcal
Λιπαρά
13.1 g
Φυτικές ίνες
9.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Υδατάνθρακες
79.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Slow Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPotato pancakes
45 λεπτ.
Baingan ka bharta
1ωρ. 20 λεπτ.
Sabji (vegetable) curry
30 λεπτ.
High Protein Egg Bake
20 λεπτ.
Quick veggie pasta salad
30 λεπτ.
Hearty lentil chilli
50 λεπτ.
Vegan burgers
45 λεπτ.
Chhole (chickpea curry) and rice
45 λεπτ.
Summer dahl
35 λεπτ.
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
40 λεπτ.
Amritsari dal
26ωρ.
Warm satay bowl
1ωρ. 10 λεπτ.