
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow-cooked eggplant pasta sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
olive oil30 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste80 g
-
red wine50 g
-
salt plus extra to season½ tsp
-
eggplant cut into pieces (approx. 2 cm)500 g
-
pitted Kalamata olives2 tbsp
-
water1200 g
-
dried pasta of choice320 g
-
shaved Parmesan cheese to serve
-
fresh basil leaves for garnishing
-
toasted pine nuts20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
491.4 kcal /
2056.1 kJ
Πρωτεΐνη
14.3 g
Λιπαρά
13.1 g
Υδατάνθρακες
79.2 g
Φυτικές ίνες
9.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Νάτριο
386.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut mac and cheese
45 λεπτ.
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1ωρ. 15 λεπτ.
Mushroom croustade
1ωρ. 35 λεπτ.
No-waste veggie bolognese (TM6)
3ωρ.
Silverbeet dahl
8ωρ. 40 λεπτ.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2ωρ. 30 λεπτ.
Bang bang broccoli
3ωρ. 25 λεπτ.
Stuffed butternut pumpkin with feta
1ωρ. 50 λεπτ.
Caribbean curry
40 λεπτ.
Rajma (kidney bean curry)
45 λεπτ.