Pane multicereali

Pane multicereali

3.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 30 λεπτ.
12 fette

Υλικά

Preimpasto
  • 200 g di acqua
  • 10 g di yogurt al naturale (2 cucchiaini)
  • ½ cucchiaino raso di lievito di birra disidratato
    10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 200 g di farina di forza
Secondo impasto
  • 10 g di burro
  • 100 g di farina di forza
  • 50 g di farina di farro
  • 50 g di farina di mais fioretto
  • 50 g di farina di soia
  • 50 g di farina di grano saraceno (macinata fine)
  • 50 g di farina di segale
  • 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
    2 cucchiai di strutto
  • 1 cucchiaino di sale
  • 350 g di acqua

Διατροφή ανά 1 fette

Θερμίδες 389 kcal / 1627 kJ
Πρωτεΐνη 12.7 g
Λιπαρά 10.4 g
Υδατάνθρακες 65.3 g
Φυτικές ίνες 4.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων