Andebryst med appelsin-ingefærsauce, kartoffelmos og grønne bønner

Andebryst med appelsin-ingefærsauce, kartoffelmos og grønne bønner

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 portioner

Υλικά

  • skalotteløg skåret i halve
    40 g
  • fed hvidløg
    1
  • ingefær skrællet og skåret i tynde skiver (2 mm)
    20 g
  • seville-orangemarmelade
    60 g
    60 g appelsinmarmelade, plus 1 spsk citronsaft
  • timian, frisk blade
    1 knivspids
  • olivenolie
    20 g
  • balsamico
    20 g
    20 g sherryeddike
  • portvin
    50 g
  • vand
    550 g
  • salt
    1 tsk
  • sort peber, friskkværnet efter smag
    ½ tsk
  • andebryst uden skind og ben (ca. 150-200 g hver) (se tip)
    2
  • kartofler, melede skrællet og skåret i små stykker (1 cm)
    350 g
  • sød paprika
    ½ tsk
  • smør
    30 g
  • mælk
    120 g
  • grønne bønner, friske skåret i mindre stykker (2 cm), hvis nødvendigt
    120 - 150 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 750 kcal / 3136 kJ
Πρωτεΐνη 43 g
Λιπαρά 33 g
Υδατάνθρακες 60 g
Φυτικές ίνες 4.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων