Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce

Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce

4.0 13 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Füllung
  • Estragon, frisch Blättchen abgezupft
    20 g
    1 EL Estragon, getrocknet
  • Artischockenherzen, in Öl abgetropft
    100 g
  • Ricotta
    100 g
  • Salz
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
Hendl-Roulade und Paprikasauce
  • Salz zum Würzen
    ¼ TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen zum Würzen
    1 Prise
  • Paprikapulver, edelsüß zum Würzen
  • Hühnerschnitzel (à ca 180-200 g)
    4
  • Wasser bis zur Maximummarkierung
  • Zitronensaft
    30 g
    1 gestr. TL Zitronensäure, (siehe Tipp)
  • rote Paprika halbiert, entkernt
    3
  • Knoblauchzehen geschält, im Ganzen
    4
  • Olivenöl
    40 g

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 141 mg
Πρωτεΐνη 51 g
Θερμίδες 1725 kJ / 413 kcal
Λιπαρά 18 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων