Boeuf bourguignon en cocción lenta

Boeuf bourguignon en cocción lenta

4.5 169 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de aceite de oliva
    70 g
  • de cebolla en trozos de 2-3 cm
    200 g
  • de zanahoria en rodajas de 5 mm
    100 g
  • diente de ajo
    2
  • de aguja de ternera en trozos de 4-5 cm
    800 g
  • de beicon ahumado en tiras de 5 mm
    120 - 130 g
  • de champiñones frescos en cuartos
    250 g
  • de vino tinto
    250 g
  • de caldo de carne
    400 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • cebollitas francesas pequeñas
    6
  • de tomate concentrado
    1 cucharada
  • hoja de laurel seca
    1
  • de pimienta negra molida
    2 - 3 pellizcos

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 468 kcal / 1960 kJ
Πρωτεΐνη 34.6 g
Λιπαρά 19.2 g
Υδατάνθρακες 4.3 g
Φυτικές ίνες 10.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g
Νάτριο 754.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων