Συσκευές & Αξεσουάρ
Foie gras sous-vide
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 72ωρ.
6 portions
Υλικά
-
1 foie gras de canard cru (400 g env.)
-
4 c. à soupe de cognac
-
2 c. à café de sel
-
2 pincées de poivre 5 baies
-
1400 g d'eau
-
10 g de jus de citron
-
glaçons
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
857 mg
Πρωτεΐνη
3.2 g
Θερμίδες
1406.5 kJ /
341.5 kcal
Λιπαρά
33.8 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Thermomix® et moi n°22
49 Συνταγές
Γαλλία
Γαλλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaniers feuilletés olive-parmesan
40 λεπτ.
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 λεπτ.
Madeleine fourrée roquefort-lardons
55 λεπτ.
Bretzels allemands
2ωρ. 15 λεπτ.
Cookies au chèvre et au thym
40 λεπτ.
Accras de julienne
45 λεπτ.
Crème ibérique
5 λεπτ.
Roulés de crêpes vertes, saumon et épinards
45 λεπτ.
Minitartelettes poire et effiloché de canard
1ωρ. 30 λεπτ.
Minicannelés au chorizo
12ωρ.
Petits pains farcis à la tomate cerise et au poivron
2ωρ. 40 λεπτ.
Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2ωρ. 15 λεπτ.