Pavo al ajillo con edamame

Pavo al ajillo con edamame

4.0 74 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 raciones

Υλικά

  • de carne de pavo, sin huesos ni piel (ragout) en tacos de aprox. 3-4 cm
    650 g
  • dientes de ajo
    5
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    3 - 4 ramas
  • de cebolla en trozos
    150 g
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de sal
    2 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • de vino Pedro Ximénez
    50 g
  • de agua
    100 g
  • de edamame (vainas congeladas)
    250 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 347 kcal / 1451 kJ
Πρωτεΐνη 43.2 g
Λιπαρά 15.4 g
Υδατάνθρακες 10.1 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.6 g
Νάτριο 501.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων