
Συσκευές & Αξεσουάρ
Xi hu niu rou geng (beef broth)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beef fillet partially frozen, then cut into thin slices120 g
-
cornflour plus 1 teaspoon extra1 tsp
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
vegetable oil20 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tsp
-
fresh king oyster mushrooms cut into matchsticks80 g
-
silken tofu cut into thin strips150 g
-
water plus 2 tablesoons extra600 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tbsp
-
egg whites3
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
fresh coriander roughly chopped, plus extra for garnishing10 sprigs
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground white pepper to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
143.9 kcal /
604.4 kJ
Πρωτεΐνη
13.4 g
Λιπαρά
7.8 g
Υδατάνθρακες
4.3 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Νάτριο
949.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Broccoli and blue cheese soup
25 λεπτ.
Chicken laksa
30 λεπτ.
Moroccan harira soup with chicken
55 λεπτ.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 λεπτ.
Seafood and corn chowder
40 λεπτ.
Creamy scallop soup with chorizo
30 λεπτ.
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1ωρ. 30 λεπτ.
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 λεπτ.
Spanish green lentil and chorizo soup
12ωρ. 45 λεπτ.
Creamy tomato and basil soup
30 λεπτ.
Hearty seven vegetable soup
30 λεπτ.