
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ma po dou fu (mapo tofu)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
vegetable oil2 tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices2 cm
-
pork mince80 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tsp
-
ground Szechuan pepper (see Tips)1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
extra firm tofu drained and cut into cubes (1-2 cm)400 - 450 g
-
garlic cloves cut into thin slices30 g
-
chilli paste (see Tips)½ tsp
-
red chilli oil (see Tips)1 tsp
-
water80 g
-
light soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
215.5 kcal /
905.2 kJ
Πρωτεΐνη
18.1 g
Λιπαρά
14.2 g
Υδατάνθρακες
2.1 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Νάτριο
304.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuruma iraichchi with coconut roti
1 h 40 min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 min
Pad kra pow
45 min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 min
Chicken in yoghurt
30 min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 h 30 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Hainanese chicken and rice
1 h 50 min
Chicken Pizzaiola
50 min
Bolognaise sauce for two
20 min
Hunters' stew
1 h