Solomillo de cerdo agridulce con orejones y ciruelas pasas

Solomillo de cerdo agridulce con orejones y ciruelas pasas

4.5 142 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • calabacines sin los extremos (aprox. 600 g) en trozos de aprox. Ø 4 cm x 10 cm de largo
    2
  • de aceite de oliva
    60 g
  • diente de ajo
    3
  • de solomillo de cerdo en trozos de 3 cm salpimentados
    500 g
  • de cebolla en trozos
    150 g
  • de tomate concentrado
    1 cucharada
  • manzana (sin piel ni semillas) en cuartos cortados por la mitad
    1
  • de brandy
    30 g
  • de vino de Oporto
    100 g
  • de mostaza
    1 cucharadita
  • de ciruelas pasas sin hueso
    30 g
  • de orejones de albaricoque
    30 g
  • de piñones tostados
    1 - 2 cucharadas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 413 kcal / 1726 kJ
Πρωτεΐνη 30.8 g
Λιπαρά 24.5 g
Υδατάνθρακες 17.4 g
Φυτικές ίνες 5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 113.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων