
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Artichoke filling
-
fresh tarragon leaves (see Tips)20 g
-
artichoke hearts in oil drained80 g
-
ricotta100 g
-
lemon juice20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Chicken ballotine and red capsicum sauce
-
skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
red capsicums deseeded and cut into halves2
-
garlic cloves unpeeled4
-
olive oil40 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
351.4 kcal /
1476 kJ
Πρωτεΐνη
60.9 g
Λιπαρά
7.8 g
Υδατάνθρακες
7.1 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.3 g
Νάτριο
652.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous vide (TM6) with blade cover
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40 λεπτ.
High protein chicken parmi hot pocket
1ωρ. 15 λεπτ.
Lemon roast chicken
1ωρ. 35 λεπτ.
Chicken tikka masala with saffron rice
4ωρ. 40 λεπτ.
Pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Curried chicken salad wraps
50 λεπτ.
Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Coq au vin blanc with mashed potato
1ωρ. 50 λεπτ.
Bhuna gosht
1ωρ. 20 λεπτ.
Moroccan lamb with pilaf
5ωρ. 40 λεπτ.
Beef Rendang
1ωρ. 35 λεπτ.
Shredded Lamb ragù
1ωρ. 25 λεπτ.