Συσκευές & Αξεσουάρ
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pork fillet cut into thin slices (approx. 5 mm)250 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)2 tbsp
-
vegetable oil30 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
chilli broad bean paste (see Tip)1 tbsp
-
dried black fungus soaked, drained and cut into julienne20 g
-
canned bamboo shoots drained and cut into julienne75 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
white sugar1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Νάτριο
821.1 mg
Πρωτεΐνη
65.4 g
Θερμίδες
3133.3 kJ /
746 kcal
Λιπαρά
33.9 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Υδατάνθρακες
44.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNyonya curry chicken bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Hunter's lemon chicken rissoles
1ωρ.
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 λεπτ.
Kuruma iraichchi with coconut roti
1ωρ. 40 λεπτ.
Sri Lankan red beef curry
1ωρ. 40 λεπτ.
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3ωρ. 35 λεπτ.
Lemon and lamb pie with filo topping
2ωρ. 40 λεπτ.
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50 λεπτ.
Curried chicken salad wraps
50 λεπτ.
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3ωρ. 35 λεπτ.
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 λεπτ.
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8ωρ. 50 λεπτ.