
Συσκευές & Αξεσουάρ
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pork fillet cut into thin slices (approx. 5 mm)250 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)2 tbsp
-
vegetable oil30 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
chilli broad bean paste (see Tip)1 tbsp
-
dried black fungus soaked, drained and cut into julienne20 g
-
canned bamboo shoots drained and cut into julienne75 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
white sugar1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
746 kcal /
3133.3 kJ
Πρωτεΐνη
65.4 g
Λιπαρά
33.9 g
Υδατάνθρακες
44.7 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Νάτριο
821.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPlaited pork pie
40 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min
Hoisin pork bowl
45 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Delish pesto nuggets
40 Min
Meatballs in tomato sauce
1 Std. 10 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Everyone's favourite chicken curry
40 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min