Gravlax de cabillaud au piment fumé

Gravlax de cabillaud au piment fumé

2.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 10 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • 1 citron jaune (zeste et jus)
  • 1 c. à café de piment chipotle fumé
  • 2 pincées de vanille en poudre
  • ½ c. à café de poivre sauvage
  • 300 g de sucre en poudre
  • 600 g de gros sel
  • 60 g de whisky
  • 1 dos de cabillaud sans arêtes et sans peau (700 g env.) (voir "Conseil(s)")

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 104.2 kcal / 489 kJ
Πρωτεΐνη 21.2 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 1255.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων