
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
Προετοιμασία 8ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 20ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried navy beans (see Tips)200 g
-
water for soaking
Walnut pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
walnuts50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only30 g
-
olive oil100 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Slow cooked beans
-
olive oil20 g
-
garlic cloves cut into halves3
-
brown onion cut into wedges (1 cm)200 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)120 g
-
celery cut into pieces (2 cm)60 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato passata400 g
-
dried oregano2 tsp
-
crusty bread to serve (optional)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
784.4 kcal /
3294.3 kJ
Πρωτεΐνη
25.7 g
Λιπαρά
442.4 g
Υδατάνθρακες
59.4 g
Φυτικές ίνες
19.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.2 g
Νάτριο
1915 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow cook (TM5) with blade cover
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCaribbean curry
40 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 godz. 25 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
15-minute noodles
15 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Bang bang broccoli
3 godz. 25 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Gwinganna biryani
25 godz. 20 min
Butternut mac and cheese
45 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min