
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chorizo and squid stew (TM5)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (1cm)200 g
-
whole medium squid cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles650 g
-
chorizo cut into slices (1 cm)150 - 200 g
-
carrot cut into cubes (1 cm)150 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
Pernod® (optional - see Tips)30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)1
-
paprika1 tsp
-
dried bay leaf1
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
-
crusty bread to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
675.5 kcal /
2836.9 kJ
Πρωτεΐνη
54.7 g
Λιπαρά
20.6 g
Υδατάνθρακες
58.8 g
Φυτικές ίνες
14.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.9 g
Νάτριο
2528.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow cook (TM5) with blade cover
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFish pie with mashed potato topping
2 Std.
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 Min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
Keine Bewertungen
Sicilian prawn salad
Keine Bewertungen
Salmon and mushroom rice
Keine Bewertungen
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Keine Bewertungen
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
Keine Bewertungen
Moules Marinière (mussels)
Keine Bewertungen
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 Min
Beer batter fish
40 Min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min