
Συσκευές & Αξεσουάρ
White Radish Pork Rib Soup
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
5 portions
Υλικά
-
water2200 g
-
pork ribs (soup bone, neck bone or spiral bone), cut in pieces (4 cm)400 g
-
white radish cut into slices (2 cm)500 g
-
yellow onions cut into wedges100 g
-
dried cuttlefish cut into strips (2 cm)1 piece
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
wolfberries (goji)20 g
-
salt adjust to taste1 pinch
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
141 kcal /
590 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
6 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
154 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Broccoli and blue cheese soup
25 λεπτ.
Chicken laksa
30 λεπτ.
Creamy courgette soup
25 λεπτ.
Creamy Tomato Soup
25 λεπτ.
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 λεπτ.
Loaded Potato Soup
30 λεπτ.
Moroccan harira soup with chicken
55 λεπτ.
Leek and Potato Soup (TM5)
40 λεπτ.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 λεπτ.
Minestrone
45 λεπτ.
Sweet Potato and Courgette Soup
25 λεπτ.