Poulet à la crème de citron et panais

Poulet à la crème de citron et panais

3.6 64 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 80 g de jus de citron
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 c. à soupe de fond de volaille maison (voir "Conseil(s)")
    1 cube bouillon de volaille
  • 400 g d'eau
  • 1 gousse d'ail non épluchée
  • 600 g de filet de poulet, sans peau détaillé en cubes (3 cm)
  • 200 g de panais détaillés en cubes (3 cm)
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 jaunes d'œufs
  • 20 g de fécule de maïs
  • 2 pincées de poivre moulu

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 412.8 kcal / 1730.5 kJ
Πρωτεΐνη 38.5 g
Λιπαρά 21.5 g
Υδατάνθρακες 14.5 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 751.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων