
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Salmon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season½ tsp
-
ground black pepper to season½ tsp
-
dried bay leaves2
-
lemon deseeded2 slices
-
water1450 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)30 g
-
spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing1 sprig
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
97 kcal /
406 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
0 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
250 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Perfection in 7 Days with Thermomix®
23 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn Curry
30 λεπτ.
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία
Steamed prawns or scallops
20 λεπτ.
Gwinganna Barramundi escabeche
45 λεπτ.
Dairy-free Seafood Risotto
45 λεπτ.
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1ωρ.
Paella
30 λεπτ.
Creamed Cod
45 λεπτ.
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 λεπτ.
Teriyaki Salmon Burgers
45 λεπτ.
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 λεπτ.
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 λεπτ.