
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Salmon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season½ tsp
-
ground black pepper to season½ tsp
-
dried bay leaves2
-
lemon deseeded2 slices
-
water1450 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)30 g
-
spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing1 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
97 kcal /
406 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
0 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
250 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Perfection in 7 Days with Thermomix®
23 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1ωρ. 15 λεπτ.
Baby-friendly Salmon Fishcakes
1ωρ. 25 λεπτ.
Cantonese Steamed Fish
40 λεπτ.
Prawn Saganaki
35 λεπτ.
Shrimp and Green Pea Pasta
40 λεπτ.
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 λεπτ.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 λεπτ.
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 λεπτ.
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Paella
30 λεπτ.