
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Salmon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season½ tsp
-
ground black pepper to season½ tsp
-
dried bay leaves2
-
lemon deseeded2 slices
-
water1450 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)30 g
-
spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing1 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
250 mg
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
406 kJ /
97 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Perfection in 7 Days with Thermomix®
23 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScallops with pea purée
25 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 λεπτ.
Asian-style mussels
30 λεπτ.
Fish with ginger lime sauce
35 λεπτ.
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 λεπτ.
Ginger Scallion Fish Slices
Καμία βαθμολογία
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 λεπτ.
Shrimp and Grits
1ωρ. 50 λεπτ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.