Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Salmon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season½ tsp
-
ground black pepper to season½ tsp
-
dried bay leaves2
-
lemon deseeded2 slices
-
water1450 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon)30 g
-
spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing1 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
250 mg
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
406 kJ /
97 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Perfection in 7 Days with Thermomix®
23 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood bisque
1ωρ. 10 λεπτ.
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 λεπτ.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.
Thai Fishcakes
1ωρ. 10 λεπτ.
Coconut turmeric fish curry
40 λεπτ.
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Salmon filo spiral
1ωρ. 10 λεπτ.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30ωρ.