Carne braseada en salsa con verduras al vapor (Cocción lenta)

Carne braseada en salsa con verduras al vapor (Cocción lenta)

4.2 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
    20 g
  • de pimiento rojo en trozos de 2 cm
    100 g
  • de cebolla en octavos
    100 g
  • de zanahoria en rodajas de 5 mm
    50 g
  • dientes de ajo
    2
  • de pimentón
    2 cucharaditas
  • de vino blanco
    100 g
  • de tomate triturado en conserva
    200 g
  • pastilla de caldo de carne
    1
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • redondo de ternera bridado (800-900 g) salpimentado
    1
  • de agua
    300 g
  • de verduras variadas congeladas (judías verdes, alcachofas, guisantes, zanahoria, etc...)
    1000 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 332 kcal / 1389 kJ
Πρωτεΐνη 50.8 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 14.4 g
Φυτικές ίνες 7.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.1 g
Νάτριο 420.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων