Callos a la asturiana (Cocción lenta)

Callos a la asturiana (Cocción lenta)

4.2 38 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 18ωρ. 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • dientes de ajo en láminas
    2 - 3
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de cebolla en octavos
    250 g
  • de pimentón
    1 cucharada
  • de vino blanco
    150 g
  • de jamón curado en dados
    100
  • chorizo asturiano en rodajas de 2 mm (aprox. 100 g)
    1
  • de tomate frito estilo casero
    100 g
  • pimientas de Cayena secas enteras (προαιρετικό πεδίο)
    2 - 3
  • de callos de ternera crudos en trozos de 3 cm
    800 - 900 g
  • manita de cerdo en dos trozos
    ½
  • pastillas de caldo de carne
    2
  • de agua
    300 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 479 kcal / 2005 kJ
Πρωτεΐνη 33.1 g
Λιπαρά 34.5 g
Υδατάνθρακες 8.6 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.7 g
Νάτριο 1855.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων