
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot soup (gut health)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
cashews dry roasted or activated, plus extra to serve (see Tips)70 g
-
onion cut into quarters180 g
-
carrot cut into pieces (3 cm - see Tips)100 g
-
celery cut into pieces (3 cm)50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to serve40 g
-
beetroot washed, trimmed and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)600 g
-
apple unpeeled and cored; 1 cut into quarters, 1 cut into julienne, to serve2
-
liquid chicken stock or bone broth (see Tips)550 g
-
lemon juice50 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
watercress to serve (optional)
-
kefir to serve (optional - see Tips)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
195.7 kcal /
821.8 kJ
Πρωτεΐνη
5.2 g
Λιπαρά
11.4 g
Υδατάνθρακες
15.7 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Νάτριο
203 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Nourish your gut 1 with Louise Keats
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Chicken laksa
30 Min
Moroccan harira soup with chicken
55 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 30 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min
Creamy tomato and basil soup
30 Min
Hearty seven vegetable soup
30 Min