Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
Jerusalem artichokes scrubbed and cut into thirds (see Tips)500 g
-
whole garlic bulb skin on1
-
olive oil plus extra to drizzle3 tbsp
-
leek white part only, cut into pieces1
-
brown onion peeled and cut into halves1
-
cauliflower broken into florets500 g
-
fresh turmeric peeled and chopped (3 cm)1 piece
-
liquid chicken stock or bone broth (see Tips)750 g
-
micro herbs to garnish
-
spring onion/shallot sliced, to garnish1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
365.3 mg
Πρωτεΐνη
12.9 g
Θερμίδες
1349.6 kJ /
321.3 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
16.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Υδατάνθρακες
13.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Nourish your gut 2 with Louise Keats
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and sweet corn soup
30 Min
Ribollita
50 Min
Bulghur and lentil soup
1 Std.
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Sourdough soup (White borscht)
96 Std. 30 Min
Sauerkraut soup
50 Min
Versatile smooth soup
45 Min
Traditional minestrone
45 Min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Keine Bewertungen
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
Prawn laksa (Chef Degan)
50 Min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min