Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)

Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)

4.3 540 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de contramuslo de pollo sin piel ni hueso en trozos de 2-3 cm
    600 g
  • de pan rallado
    60 g
  • de cebolla en trozos
    320 g
  • dientes de ajo
    3
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo), y algo más picado
    6 - 8 ramitas
  • de sal
    1 ½ cucharaditas
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • huevos
    3
  • de aceite de oliva Suave La Española, para freír
    300 - 400 g
  • harina de trigo
    5 cucharadas
  • de hebras de azafrán
    1 pellizco
  • de aceite de oliva virgen extra La Española
    40 g
  • de patatas
    700 g
  • de brandy
    50 g
  • de caldo de pollo
    1000 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 510 kcal / 2134 kJ
Πρωτεΐνη 27.3 g
Λιπαρά 28.7 g
Υδατάνθρακες 35.8 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.5 g
Νάτριο 593.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων