Συσκευές & Αξεσουάρ
Μαγειρίτσα χορτοφαγική
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 μερίδες
Υλικά
Σούπα
-
αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι10 γρ.
-
νερό50 γρ.
-
φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες100 γρ.
-
φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο20 γρ.
-
σχοινόπρασο, φρέσκο ψιλοκομμένο10 γρ.
-
βούτυρο20 γρ.
-
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο20 γρ.
-
φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες300 γρ.
-
αλεύρι για όλες τις χρήσεις20 γρ.
-
πάστα ζωμού λαχανικών1 κ.σ.
-
νερό, καυτό1200 γρ.
-
ρύζι καρολίνα120 γρ.
-
αλάτι1 κ.γλ.
-
πιπέρι1 πρέζα
Αβγολέμονο
-
χυμό λεμονιού60 γρ.
-
αβγά2
-
νερό2 κ.σ.
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
113 kcal /
473 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΒασική σούπα βελουτέ
45 λεπτ.
Κοτόσουπα αβγολέμονο
1ωρ.
Ψαρόσουπα βελουτέ
40 λεπτ.
Κρύα σούπα γκασπάτσο
Καμία βαθμολογία
Βίγκαν μανιταρόσουπα με πλευρώτους
40 λεπτ.
Κρύα σούπα με παντζάρια και αγγούρια
10 λεπτ.
Ουγγρική μανιταρόσουπα
30 λεπτ.
Χειμωνιάτικη σούπα με κοτόπουλο
1ωρ.
Αφρικανικά ρεβίθια γιαχνί με φιστίκια
50 λεπτ.
Ψαρόσουπα
40 λεπτ.
Σούπα τραχανάς
20 λεπτ.
Σούπα αυγολέμονο
35 λεπτ.