Grillowane szaszłyki z udek kurczaka (Yakitori)

Grillowane szaszłyki z udek kurczaka (Yakitori)

4.6 60 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 600 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w 2,5 cm kostkę
  • 120 g sosu sojowego
  • 120 g sake (japońskiego wina ryżowego)
  • 20 g cukru
  • 8 łodyżek cebuli dymki tylko zielona część, pokrojonych na 4 cm kawałki
  • 4 łyżki oleju sezamowego

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 360.5 kcal / 1509.3 kJ
Πρωτεΐνη 31 g
Λιπαρά 19.3 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.8 g
Νάτριο 1813 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων