
Συσκευές & Αξεσουάρ
Grillowane szaszłyki z udek kurczaka (Yakitori)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
600 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w 2,5 cm kostkę
-
120 g sosu sojowego
-
120 g sake (japońskiego wina ryżowego)
-
20 g cukru
-
8 łodyżek cebuli dymki tylko zielona część, pokrojonych na 4 cm kawałki
-
4 łyżki oleju sezamowego
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
1813 mg
Πρωτεΐνη
31 g
Θερμίδες
1509.3 kJ /
360.5 kcal
Λιπαρά
19.3 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Υδατάνθρακες
9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

GRILL
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

LEKKIE KOLACJE III
20 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJambalaya
1ωρ.
Zapiekanka pasterska z serem cheddar
1ωρ. 10 λεπτ.
Tagine z kurczakiem i kaszą kuskus
25 λεπτ.
Zielone naleśniki z szynką i serem
55 λεπτ.
Pulpety w sosie pomidorowym z pieczarkami
1ωρ. 10 λεπτ.
Sycylijskie pulpety drobiowe w sosie pomidorowym z makaronem
40 λεπτ.
Smażone bułeczki z wieprzowiną
1ωρ. 55 λεπτ.
Potrawka z kurczaka z pęczakiem
50 λεπτ.
Polędwica wieprzowa w sosie musztardowym
30 λεπτ.
Dyniowe pęczotto z kurczakiem i warzywami
1ωρ.
Potrawka z jagnięciny z kaszą kuskus
50 λεπτ.
Bowl z kurczakiem, serem feta i dipem paprykowym
40 λεπτ.