
Συσκευές & Αξεσουάρ
Grillowane szaszłyki z udek kurczaka (Yakitori)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
600 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w 2,5 cm kostkę
-
120 g sosu sojowego
-
120 g sake (japońskiego wina ryżowego)
-
20 g cukru
-
8 łodyżek cebuli dymki tylko zielona część, pokrojonych na 4 cm kawałki
-
4 łyżki oleju sezamowego
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
360.5 kcal /
1509.3 kJ
Πρωτεΐνη
31 g
Λιπαρά
19.3 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Νάτριο
1813 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

GRILL
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

LEKKIE KOLACJE III
20 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRyż z kurczakiem i pieczarkami
30 λεπτ.
Marynata z maślanki do kurczaka
15 λεπτ.
Grillowane szaszłyki drobiowe (drobiowe cevapcici) z warzywami
1ωρ. 30 λεπτ.
Grillowane skrzydełka w marynacie cytrynowo-pieprzowej
1ωρ. 50 λεπτ.
Cevapcici z sosem tzatziki
30 λεπτ.
Grillowane podudzia z kurczaka w glazurze z whisky
50 λεπτ.
Kofty z kurczaka i letnia sałatka z dressingiem cytrynowym
30 λεπτ.
Potrawka z żeberek i ziemniaków w piwnym sosie
1ωρ. 30 λεπτ.
Potrawka z ziemniaków i żeberek
1ωρ. 55 λεπτ.
Zapiekane muszle makaronowe z wieprzowiną i szpinakiem
2ωρ. 40 λεπτ.
Satay z sosem orzechowym
1ωρ. 55 λεπτ.
Grillowane kotlety ze schabu z masłem pomidorowo-czosnkowym
1ωρ.