Sos boloński

Sos boloński

4.3 2.3K βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
10 porcji

Υλικά

  • warzyw, mieszanych (marchewki, cebuli, korzenia selera, korzenia pietruszki), pokrojonych na kawałki
    200 g
  • pieczarek (προαιρετικό πεδίο) przekrojonych na pół lub pokrojonych w ćwiartki
    100 g
  • ząbki czosnku
    2
  • oliwy z oliwek
    30 g
  • mięsa mielonego, mieszanego, wieprzowo-wołowego podzielonego na kawałki
    800 - 900 g
  • przecieru pomidorowego, typu passata
    650 - 700 g
  • czerwonego wina
    50 g
    50 g wody
  • koncentratu pomidorowego
    100 g
  • soli
    1 - 2 łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ - ¾ łyżeczki
  • mieszanych ziół, suszonych (tymianku, oregano, ziół prowansalskich)
    2 - 4 łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 176.3 kcal / 737.9 kJ
Πρωτεΐνη 20.3 g
Λιπαρά 6.3 g
Υδατάνθρακες 8.9 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Νάτριο 463.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων